Σάλτσα ντομάτας έτοιμη για ζυμαρικά
2,80€
Γρήγορη και παραδοσιακή γεύση για τα ζυμαρικά σας. Προτείνεται και στο μαγείρεμα
Ντομάτα, ζάχαρη, αλάτι, κρεμμύδι, θυμάρι, ρίγανη, βασιλικός, μαϊντανός, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Βάρος | 360 g |
---|---|
Προμηθευτές | Αλμωπία |
Ποσότητα | 360g |
Σχετικά Προϊόντα
Γεύσεις και αρώματα Ελλάδας στο πιάτο σου
Εκλεκτές ελιές Καλαμών και πιπεριές Φλωρίνης αναμειγνύονται με ελαιόλαδο και μυρωδικά για να δημιουργήσουν ένα γευστικό άλειμμα που θα απογειώσει τη μεσογειακή σου διατροφή.
Η πυκνή υφή και η πλούσια γεύση του κάνουν αυτό το πατέ ελιάς Καλαμών με πιπεριά Φλωρίνης μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς και αλμυρά κέικ. Παράλληλα, μπορείς να το απλώσεις σε μπρουσκέτες και ζεστό φρυγανισμένο ψωμί ή να το χρησιμοποιήσεις ως ντιπ για να αναβαθμίσεις ένα πλατό τυριών και αλλαντικών που θα συνοδεύσει το κρασί σου.
Το παραδοσιακό αφέψημα DIOSCURIDES είναι μείγμα από βότανα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά από την εποχή του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη για την ανακούφιση διαφόρων συμπτωμάτων. Το αφέψημα για την ανακούφιση του Κρυολογήματος είναι μείγμα από Μέντα, Φασκόμηλο, Θυμάρι, Χαμομήλι και Εχινάκεια .
Μέντα, Φασκόμηλο, Ύσσωπος, Βασιλικός, Δενδρολίβανο και Λεβάντα είναι ο «μαγικός» συνδυασμός που θα σας βοηθήσει να έχετε όση ενέργεια χρειάζεστε για να αντιμετωπίζετε όλες τις σκοτούρες της ημέρας! Το παραδοσιακό αφέψημα DIOSCURIDES είναι μείγμα από βότανα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά από την εποχή του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη για την ανακούφιση διαφόρων συμπτωμάτων.
Μπορεί ο τραχανάς να είναι τόσο γκουρμέ; Στην Αγροζύμη απαντάμε,ναι! Ζυμώνουμε αλεύρι σκληρού σίτου με νωπή κόκκινη κολοκύθα, ντομάτα, κρεμμύδι και κόκκινο πιπέρι. Αυτό το μοναδικό μείγμα το τρίβουμε στο κόσκινο και το αποξηραίνουμε προσεκτικά. Φτιάξτε πεντανόστιμες σούπες χωρίς να προσθέσετε επιπλέον υλικά και απολαύστε πλήρη γευστικά πιάτα, έτοιμα σε λίγα λεπτά. Μετατρέψτε την γαλλική κρεμμυδόσουπα σε τραχανόσουπα και σερβίρετέ την ως πρώτο πιάτο σ’ ένα επίσημο γεύμα.