Βιολογικό Μηλόξυδο, αφιλτράριστο Biofresco
Το βιολογικό μηλόξυδο μας παρασκευάζεται με τη διαδικασία της φυσικής ζύμωσης, η οποία βοηθά να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα πολύτιμα θρεπτικά του συστατικά. Η “μάνα” είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, ένζυμα, αντιοξειδωτικά και καλά βακτήρια. Παράγεται δε, αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας χυμό 100% πιστοποιημένου βιολογικού μήλου,στον οποίο δεν εφαρμόζεται ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ.
Ο καθαρισμός του ξυδιού γίνεται με τη μέθοδο της φυσικής καθίζησης και χωρίς την χρήση χημικού μέσου για την διαύγαση του .Για τον λόγο αυτό η δημιουργία ιζήματος είναι φυσική κατά την παραμονή του προϊόντος στο μπουκάλι.
Χάρη στην απαλή όξινη γεύση του, ταιριάζει ιδανικά με τις σαλάτες, το κρέας ,τις σάλτσες και τα ψητά λαχανικά. Συνδυάζεται δε άριστα και με τα θαλασσινά. Οξύτητα 5%.
Προμηθευτές | BioFresco |
---|---|
Ποσότητα | 500ml |
Σχετικά Προϊόντα
ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
Η κινόα περιέχει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε απαραίτητα αμινοξέα.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται λιγότερη πρωτεΐνη κινόα από πρωτεΐνη σιταριού για τις ανάγκες μας. Μολονότι στην πράξη είναι ένας σπόρος, η κινόα θεωρείται πλήρες δημητριακό και μια καλή πηγή φυτικών ινών. Η κινόα επιπλέον περιέχει ωμέγα 3 λιπαρά, τα οποία δε βλάπτουν την καρδιά. Επίσης είναι καλή πηγή φωσφόρου και έχει πολύ μαγνήσιο και σίδηρο.
Είναι μία φυσική, ανεπεξέργαστη γλυκαντική ουσία που προέρχεται από τα άνθη των δέντρων της καρύδας. Είναι από τα πιο παραγωγικά και διαδεδομένα φυτά στον κόσμο, Cocos nucifera και αναπτύσσεται στα νησιά και τις παράκτιες περιοχές στα περισσότερα τροπικά κλίματα .
Η ζάχαρη καρύδας έχει μια γλυκιά καραμελένια γεύση και μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα την κρυσταλλική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο σε κάθε αγαπημένη συνταγή. Χρησιμοποιήστε την στο ψήσιμο, για να γλυκάνει συνταγές σοκολάτας ή ως εναλλακτική λύση για να γλυκάνει ποτά. Ζάχαρη Καρύδας μας είναι 100% PURE, ολόκληρο το νέκταρ άνθος καρύδας, σε κόκκους, από Cocos nucifera, το πράσινο δέντρο καρύδας.
Χρυσαφένια κομμάτια βιολογικής ζύμης.
Βιολογικό σιμιγδάλι ζυμώνεται μόνο με επιλεγμένο νερό και αφού πάρουν το σχήμα τους, τα πέτουρα αποξηραίνονται αργά, σε φυσικές συνθήκες για να διατηρηθούν στο ακέραιο όλα τα θρεπτικά συστατικά του σιταριού, η ολόφρεσκη γεύση του και το κατακίτρινο χρώμα του σταριού. Ένα ακόμη εκλεκτό, παραδοσιακό ζυμαρικό. Πόντιοι, Μικρασιάτες και Καπαδόκες, έφτιαχναν πέτουρα κάθε τέλος του καλοκαιριού. Τα πέτουρα μοιάζουν με τις χυλοπίτες, αλλά είναι πιο πλατιά, και θυμίζουν έντονα τις ιταλικές παπαρδέλες. Είναι εντυπωσιακά στην εμφάνιση και εξασφαλίζουν γκουρμέ πιάτα με τις πιο απλές συνταγές. Τα βιολογικά πέτουρα της Αγροζύμης είναι από τα ελάχιστα πέτουρα που κυκλοφορούν στην αγορά, χωρίς αυγά και γάλα. Για όλους εσάς που αγαπάτε αυτό το παραδοσιακό ζυμαρικό, αλλά ακολουθείτε διατροφή χωρίς αυγό και γάλα, ή θέλετε να απολαμβάνετε καθαρούς υδατάνθρακες χωρίς πρωτεΐνη, στο ίδιο γεύμα. Απολαύστε τα με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, με μία ελαφριά σάλτσα ντομάτας ή μια κουταλιά πέστο μαϊντανού.