Ελληνικός Παραδοσιακός Καφές 100gr & 200gr
2,40€ – 4,40€
Ακολουθούμε την παλιά, πετυχημένη συνταγή του παππού μας Γεώργιου Νεοφώτιστου, από το 1951. Ο Ελληνικός καφές ΝΕΚΤΑΡ, έχει κατακτήσει βραβεία γεύσης & ποιότητας σε Πανελλαδικούς και Διεθνείς Διαγωνισμούς.
Χαρμάνι Arabica Βραζιλίας, Αιθιοπία & Robusta Ινδιών
Επίγευση ξηρών καρπών, σοκολάτας και γήινες νότες, με πλούσιο καϊμάκι, ισορροπημένο σώμα και άρωμα.
Συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα αμέσως μετά το καβούρδισμα.
Αλεσμένος στη μυλόπετρα ή σε κόκκους.
Βάρος | 100,200 g |
---|---|
Προμηθευτές | NEKTAR |
Ποσότητα | 100g, 200g |
Σχετικά Προϊόντα
Μέντα, Φασκόμηλο, Ύσσωπος, Βασιλικός, Δενδρολίβανο και Λεβάντα είναι ο «μαγικός» συνδυασμός που θα σας βοηθήσει να έχετε όση ενέργεια χρειάζεστε για να αντιμετωπίζετε όλες τις σκοτούρες της ημέρας! Το παραδοσιακό αφέψημα DIOSCURIDES είναι μείγμα από βότανα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά από την εποχή του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη για την ανακούφιση διαφόρων συμπτωμάτων.
Το παραδοσιακό αφέψημα της DIOSCURIDES για την ανακούφιση του άγχους είναι μείγμα από βότανα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά από την εποχή του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη. Το αφέψημα για την ανακούφιση του Άγχους είναι μείγμα από Βαλεριάνα, Υπέρικο, Μελισσόχορτο, Μάραθο, Χαμομήλι και Λουΐζα
Ο απόλυτος μεσογειακός συνδυασμός
Μερικά από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της ελληνικής γης, πράσινες ελιές και πιπεριά Φλωρίνης, συνδυάζονται και δημιουργούν ένα απολαυστικό πατέ με πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Η καπνιστή γλύκα της ψητής πιπεριάς Φλωρίνης εξισορροπεί την έντονη γεύση της ελιάς, προσφέροντας ένα απόλυτα γευστικό αποτέλεσμα. Το πατέ πράσινης ελιάς με πιπεριά Φλωρίνης ταιριάζει υπέροχα με τυριά και παξιμάδια, ενώ δίνει έξτρα γεύση σε σάντουιτς, σνακ και αλμυρές παρασκευές. Φυσικά, καταναλώνεται ευχάριστα και σκέτο ως ντιπ.
Κλασικός χειροποίητος τραχανάς που κρύβει μέσα του όλη τη γεύση της παράδοσης. Αλεύρι σκληρού σίτου από επιλεγμένα σιτάρια, ζυμώνεται με φρέσκο αγελαδινό γάλα,αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και στη συνέχεια τρίβεται σε κόσκινο.Μετατρέψτε τον σε γκουρμέ σούπα με ελάχιστες φλοίδες γραβιέρας και ψιλοκομμένο μαϊντανό.