Γεμιστά της Γιαγιάς με πλιγούρι – Η Σαμαρίνα
3,00€
Τα Γεμιστά της Γιαγιάς με πλιγούρι απο την Σαμαρίνα είναι μια γευστική εμπειρία με γαστρονομική απόλαυση.
Συστατικά : πλιγούρι ,με την τραγανή υφή του, με γεμιστό μείγμα από μοσχαρίσιο κιμά, κρεμμύδια, μυρωδικά και αρωματικά μπαχαρικά.
Βάρος | 250 g |
---|---|
Προμηθευτές | Η Σαμαρίνα |
Ποσότητα | 250g |
Σχετικά Προϊόντα
Αγκαλιάστε τις γεύσεις της εποχής με τη νηστίσιμη πραλίνα μας με φουντουκόπαστα. Μια απολαυστική λιχουδιά που λειτουργεί ως νόστιμη υπενθύμιση της περιόδου που διανύουμε, ενώ αποτελεί μία αγαπημένη πρόταση και για τους vegan!
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αυθεντική χωριάτικη γεύση
Γλυκές ντομάτες από ντόπιους παραγωγούς της Πέλλας, κρεμμύδι και μυρωδικά μαγειρεύονται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή και έρχονται να ξυπνήσουν τις παιδικές σου αναμνήσεις από το χωριό με την απλή αλλά ακαταμάχητη γεύση τους.
Η σάλτσα τομάτας χωριάτικη παρασκευάζεται σε σύγχρονες μονάδες με μεράκι και προσοχή ώστε να διατηρεί αναλλοίωτο το άρωμα, τη νοστιμιά και την υφή της ακόμα και μετά το άνοιγμα. Ταιριάζει σε λαδερά, κοκκινιστά και όσπρια, αλλά και σε πίτσες και ζυμαρικά
Τα καλύτερα άλευρα της Θεσσαλικής γης. Ζυμωμένα με τον πολτό της τσουκνίδας γνωστή για τα διατροφικά της οφέλη*, με την προσθήκη αποξηραμένων λαχανικών και μπαχαρικών ώστε να αποτελούν μια εύκολη και γρήγορη λύση. Σε μόλις 12 λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε τίποτα για την προετοιμασία της.
Η τσουκνιδόσουπα με μανιτάρι είναι μια έκρηξη βιταμινών και γεύσης, χαμηλή σε θερμίδες, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και γευστική απόλαυση. Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα αλλά και για όσους νηστεύουν.
*Είναι βότανο στυπτικό, αποχρεμπτικό, τονωτικό, αντιφλεγμονώδη, αιμοστατικό, αντιανεμικό, αντιδιαβητικό και με διουρητικές ιδιότητες.
Όλη η γεύση που αναζητάς σε ένα μόνο βάζο
Καρότο, σέλινο, κουνουπίδι και πιπεριές γίνονται νόστιμες πίκλες με πικάντικη επίγευση που μπορείς να απολαύσεις είτε σκέτες ως σνακ, είτε να τις χρησιμοποιήσεις για να δώσεις γεύση στις αλμυρές συνταγές σου.
Οι πίκλες συντηρούνται σε παραδοσιακή άλμη προκειμένου να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους αναλλοίωτες. Συνοδεύουν τα όσπρια και τα λαδερά σου, ενώ αποτελούν και λαχταριστό μεζέ για τους λάτρεις του τσίπουρου, ιδίως τη Σαρακοστή και σε περιόδους νηστείας.