Πάπρικα Πιπεριά Φλωρίνης Πικάντικη
3,00€
Εκρηκτικός συνδυασμός πικάντικων και καπνιστών γεύσεων
Το έντονο άρωμα και η πλούσια γεύσης της πιπεριάς Φλωρίνης που ψήνεται αργά στα κάρβουνα παντρεύεται με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά και τα υπόλοιπα εκλεκτά υλικά, χαρίζοντας μια σάλτσα με πυκνή υφή και πικάντικη επίγευση.
Με πιπεριές από έμπιστους παραγωγούς, χωρίς συντηρητικά, πηκτικές ουσίες, χρωστικές και αρωματικές ύλες, η πικάντικη πάπρικα πιπεριάς Φλωρίνης είναι το μυστικό συστατικό που αντικαθιστά την κλασική σάλτσα ντομάτας ώστε να απογειώσει πίτσες και μακαρονάδες και να αναδείξει τα λαδερά σου.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Πιπεριά Φλωρίνης ψητή (90%), έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ντομάτα, ξύδι από κρασί , ζάχαρη, πάπρικα σκόνη, σκόρδο, μπαχαρικά. Ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ. Περιέχει θειώδη.
Προμηθευτές | Pella's Delicacies |
---|
Σχετικά Προϊόντα
Αν αγαπάς το σύκο, τότε θα λατρέψεις το chutney με μουστάρδα
Μια νοστιμιά ιδιαίτερα γνωστή στις περιοχές της Βόρειας Ιταλίας, το chutney σύκο με μουστάρδα είναι το μυστικό συστατικό που θα αναβαθμίσει κάθε σου πιάτο σε μια ανεπανάληπτη gourmet δημιουργία.
Με σύκο από παραγωγούς της Πέλλας, το chutney σύκο με μουστάρδα έχει γλυκόξινη πικάντικη γεύση και συνδυάζεται εξαιρετικά με πουλερικά – κυρίως πάπια – ψητά και πικάντικα αλλαντικά, ενώ μπορεί να συνοδεύσει και ποικιλία από λευκά και κίτρινα τυριά.
Οι «βασίλισσες» των λαχανικών συναντώνται σε μια μοναδική αλοιφή
Ψημένη στα κάρβουνα, η πιπεριά Φλωρίνης δίνει ένταση και μια καπνιστή νότα στην πάπρικα, ενώ η μελιτζάνα χαρίζει την πλούσια, γλυκιά γεύση της σε μια λιχουδιά με πλούσια υφή και αξεπέραστη νοστιμιά.
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σκόρδο, μαϊντανός και μπαχαρικά συμπληρώνουν την παραδοσιακή συνταγή για αυτή την πάπρικα πιπεριάς Φλωρίνης με μελιτζάνα που απογειώνει οποιοδήποτε σάντουιτς, συνοδεύει ψητά, τυριά και αλλαντικά, και φυσικά, καταναλώνεται σκέτη ως αλοιφή σε ζεστό ψωμί ή κριτσίνια.
Η γεύση της παράδοσης αναβιώνει μέσα σ’ ένα πιάτο. Αλεύρι μαλακού σίτου από επιλεγμένα σιτάρια, ζυμώνεται με φρέσκο αγελαδινό γιαούρτι. Στη συνέχεια αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και τρίβεται σε κόσκινο, όπως τον παλιό καιρό.Κλασικός χειροποίητος τραχανάς με τη χαρακτηριστική οξύτητα του γιαουρτιού, γίνεται πεντανόστιμη παραδοσιακή σούπα, ή προστίθεται σε λαδερά φαγητά και τους χαρίζει τη βαθιά γήινη γεύση του εκλεκτού σιταριού.