Μουστάρδα Dijon
3,10€
Εκλεπτυσμένη γεύση που ξεχωρίζει
Σπόροι σιναπιού συλλέγονται και αναμειγνύονται με αγνά υλικά για να δημιουργήσουν μια Dijon μουστάρδα υψηλής ποιότητας χωρίς συντηρητικά.
Βασισμένη στην αυθεντική γαλλική συνταγή, αυτή η ξεχωριστή μουστάρδα δίνει σώμα και νοστιμιά σε κάθε πιάτο. Χρησιμοποιείται σε σάλτσες, βινεγκρέτ και dressing για σαλάτες, ενώ συνδυάζεται εξαιρετικά με πουλερικά και κρέατα. Μπορείς ακόμη να την προσθέσεις στη μαγιονέζα σου για μια πιο gourmet πινελιά στα σάντουιτς σου.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Νερό, σιναπόσπορος, ξύδι ,ζάχαρη, αλάτι, σταθεροποιητής: κόμμι ξανθάνης, αρωματικές ύλες, χρωστική: κουρκουμίνη. Ρυθμιστής οξύτητας: διάλυμα οξικού οξέος. Περιέχει μουστάρδα και θειώδη.
Βάρος | 270 g |
---|---|
Προμηθευτές | Pella's Delicacies |
Ποσότητα | 270g |
Σχετικά Προϊόντα
Το δροσερό έδεσμα που κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί
Τραγανά αγγουράκια μεσαίου μεγέθους αρωματίζονται με άνηθο, κόλιανδρο και σινάπι και βυθίζονται σε παραδοσιακή άλμη για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό μεζέ με ακαταμάχητη γλυκόξινη γεύση.
Το αγγουράκι τουρσί τρώγεται σκέτο ως ορεκτικό, ενώ είναι το μυστικό συστατικό που απογειώνει τα burger, τα σάντουιτς και τις πατατοσαλάτες σου. Πρόσθεσέ το ακόμη στην αγαπημένη σου σαλάτα ή χρησιμοποίησέ το για να γαρνίρεις τα πιάτα σου και να εκπλήξεις τους καλεσμένους σου.
Η αγαπημένη σου συνταγή στην πιο μοντέρνα εκδοχή της
Η ζάχαρη αντικαθίσταται από χυμό σταφυλιού και η παραδοσιακή συνταγή της ketchup αναβαθμίζεται σε μια πιο σύγχρονη και υγιεινή εναλλακτική με εξίσου απολαυστική γεύση.
Από burger και hot dogs μέχρι τηγανητές πατάτες, κρεατικά και λουκάνικα, η ketchup χωρίς πρόσθετη ζάχαρη συνδυάζεται με κάθε ψητή και τηγανητή λιχουδιά, ενώ είναι και μια εύκολη, γρήγορη και γευστική λύση για τη βάση της πίτσας.
Λαχταριστή γεύση σύκου σε κάθε κουταλιά
Κι αν σου λέγαμε ότι μπορείς να απολαμβάνεις τη γλύκα των ώριμων αυγουστιάτικων σύκων όλο το χρόνο; Με 75% περιεκτικότητα σε φρέσκα σύκα από παραγωγούς της Πέλλας, το άλειμμα σύκο θα γίνει η νέα σου αγαπημένη gourmet λιχουδιά χειμώνα – καλοκαίρι.
Η ζάχαρη αντικαθίσταται από χυμό σταφυλιού και ένα μεστό, φρουτώδες και αρωματικό άλειμμα έρχεται να συνοδεύσει τα αλλαντικά και τα τυριά σου, να δώσει ενδιαφέρον στο γιαούρτι με τους ξηρούς καρπούς αλλά και έξτρα γεύση σε ψωμιά, φρυγανιές, κέικ και οποιαδήποτε άλλη γλυκιά συνταγή.
Φράουλα & βαλσάμικο – ο πιο ακαταμάχητος γλυκόξινος συνδυασμός
Ποιος είπε πως η φράουλα χρησιμοποιείται μόνο στα γλυκά; Αυτό το μοναδικό vegan chutney φράουλα με βαλσάμικο παρουσιάζει το αγαπημένο ανοιξιάτικο φρούτο σε μια γευστική αλμυρή εκδοχή που θα γίνει η αγαπημένη σου νοστιμιά.
Με ιδιαίτερη και γλυκόξινη γεύση, το chutney φράουλας με βαλσάμικο είναι εξαιρετική επιλογή για να ολοκληρώσεις ένα πλατώ τυριών και αλλαντικών, ενώ απογειώνει ψητά κρεατικά, ιδιαίτερα χοιρινό και κυνήγι. Μπορείς ακόμη να το χρησιμοποιήσεις και ως dressing για να δώσεις έξτρα γεύση στις σαλάτες σου.